Курсовий проект по Миколаївській області, культура кукурудза 1.01
ВСТУП 1. ФІЗИКО-ГЕОГРАФІЧНИЙ ОПИС І АГРОКЛІМАТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
1.1 Загальні фізико-географічна характеристика області
1.2 Агрокліматичні особливості області 2. БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ І ВИМОГИ КУЛЬТУРИ ДО ФАКТОРІВ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА
2.1. Ботанічна характеристика кукурудзи
2.3. Вимоги кукурудзи до тепла
2.4. Вимоги кукурудзи до вологи
2.5 Вимоги кукурудзи до грунтів та елементів мінерального живлення
2.6 Характеристика сортів кукурудзи
2.7 Основні хвороби та шкідники 3. МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ АГРОЕКОЛОГІЧНОГО РІВНЯ ПОТЕНЦІЙНОЇ УРОЖАЙНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ КУЛЬТУРИ КУКУРУДЗИ
3.1 Опис моделі
3.2 Опис підготовки початкової інформації для виконання розрахунків.
3.3 Аналіз результатів моделювання процесу формування урожаю посіві кукурудзи на станції Вознесенськ Миколаївської області ВИСНОВКИ
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ