Навігація
Зараз на сайті
Гостей: 1

Користувачів: 0

Всього користувачів: 30
Новий користувач: sanchopex
Останні статті
Высадка рассады томатов в открытый грунт
Оцінювання тісноти кореляційної залежності між ...
Процедура обчислень при перевірці статестичних ...
Вредители и болезни кукурузы.
Вредители и болезни ячменя и других колосовых з...
Останні завантаження
Приклад розрахунку т...
Куртенер Д. А. Усков...
Підказки на деякі за...
Презентация на тему ...
Підручник "Мікроклім...
Останнi огляди:
Очистка зерна
Высококачественная г...
Уголок от "Металлург...
Компания TPG - отдых...
Как выбрать одежду д...
Выращивание арбузов ...
Ленточная пила по де...
Наш сад
Завантаження: Презентація по культурі Гречиха
Усі завантаження > Презентації > Презентація по культурі Гречиха

Презентація по культурі Гречиха 1.01


Історія
народногосподарське значення
сорти
Ботанічний опис
Вимога до: тепла, вологи, світла
Гречка як культурна рослина сформувалася у високогірних, вологих районах східної частини Азіатського материка (Індія, Гімалаї) приблизно 2,5 тис. років тому. Цим пояснюється її специфіка в морфології і у вимогах до умов зростання. Вважають, що культурна гречка сталася від дикої гречки татарської (fagopyrym tataricum). У першому столітті вона проникла на південь Росії, а широко стала вирощуватися тільки в XV ст. В цей же час вона поширилася і в Європі.
Гречка - одна з найважливіших круп`яних культур. Гречана крупа має високі смакові якості , дуже живильна і добре перетравного . Білки гречки за якістю не поступаються білкам зернових бобових культур. У них багато незамінних амінокислот - лізину 7,9 % , аргініну - 12,7% та ін Зольні речовини крупи (до 2 % ) містять багато корисних для людини сполук фосфору , кальцію , міді , а також органічних кислот (лимонної , яблучної , щавлевої ) , поліпшують травлення . У ній багато ( в 1,5 рази більше , ніж у пшоні ) вітамінів В І Р ( рутин) та В2. Тому гречану крупу відносять до числа кращих дієтичних продуктів.
Гречану муку використовують для випічки млинців , коржів , а в кондитерской промисловості - для приготування печива. Відходи, получені при обрушенні зерна , а також солома і полова йдуть на корм худобі. В 1 кг гречаної соломи міститься 23 г перетравного протеїну і 0,3 кормової одиниці . Зелену масу гречки , отриману в пожнивних посівах , можна використовувати для силосування .
Гречка - цінний медонос , збори меду з 1 га її посіву досягають 100 кг. Є добрим попередником для багатьох культур.
Сайт
Сайт
Знімок екрану
Знімок екрану
Календар
Admin
February 07 2013 20:33:07
<center>Завантажень</center>
Завантаження 623
Додатково
Версія: 1.01
Ліцензія: есть
© zagnitkovo

Завантаження:
Завантаження
(1015.55кБ)
Коментарі
Коментарі відсутні
Додати коментар
Щоб отримати можливість додавання коментарів, будь ласка, спочатку авторизуйтесь на сайті через власний обліковий запис.
Статистика Завантажень на сайті: 90
Кількість завантажень: 89735
Найбільш популярне: Підручник "Приватна Фізіологія польових культур" [ 6627 ]
Останнє додане: Приклад розрахунку тісноти кореляційної залежності між двома випадковими величинами [ 223 ]
Перекладач
Ми в соціальних мережах:
Лічильники:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru