Навігація
Зараз на сайті
Гостей: 1

Користувачів: 0

Всього користувачів: 18
Новий користувач: PoMaH
Останні статті
Лосев А. П. Журина Л. Л. Агрометеорология
Разумова С.Т., Дронова О.О. Біологія. Конспект ...
Поради правильного вибору засобів індивідуально...
Вимоги до осіб, які керують трактором
Proceedings of articles the international scien...
Останні завантаження
Приклад розрахунку т...
Куртенер Д. А. Усков...
Підказки на деякі за...
Презентация на тему ...
Підручник "Мікроклім...
Останнi огляди:
Выбор оборудования д...
Жалюзи рулонные в Киеве
Что такое гомогениза...
Технічні питання або...
Продюсерский центр "...
Печное топливо в Укр...
Якісна зерносушарка ...
Наш сад
Завантаження: Презентація по культурі Гречиха
Усі завантаження > Презентації > Презентація по культурі Гречиха

Презентація по культурі Гречиха 1.01


Історія
народногосподарське значення
сорти
Ботанічний опис
Вимога до: тепла, вологи, світла
Гречка як культурна рослина сформувалася у високогірних, вологих районах східної частини Азіатського материка (Індія, Гімалаї) приблизно 2,5 тис. років тому. Цим пояснюється її специфіка в морфології і у вимогах до умов зростання. Вважають, що культурна гречка сталася від дикої гречки татарської (fagopyrym tataricum). У першому столітті вона проникла на південь Росії, а широко стала вирощуватися тільки в XV ст. В цей же час вона поширилася і в Європі.
Гречка - одна з найважливіших круп`яних культур. Гречана крупа має високі смакові якості , дуже живильна і добре перетравного . Білки гречки за якістю не поступаються білкам зернових бобових культур. У них багато незамінних амінокислот - лізину 7,9 % , аргініну - 12,7% та ін Зольні речовини крупи (до 2 % ) містять багато корисних для людини сполук фосфору , кальцію , міді , а також органічних кислот (лимонної , яблучної , щавлевої ) , поліпшують травлення . У ній багато ( в 1,5 рази більше , ніж у пшоні ) вітамінів В І Р ( рутин) та В2. Тому гречану крупу відносять до числа кращих дієтичних продуктів.
Гречану муку використовують для випічки млинців , коржів , а в кондитерской промисловості - для приготування печива. Відходи, получені при обрушенні зерна , а також солома і полова йдуть на корм худобі. В 1 кг гречаної соломи міститься 23 г перетравного протеїну і 0,3 кормової одиниці . Зелену масу гречки , отриману в пожнивних посівах , можна використовувати для силосування .
Гречка - цінний медонос , збори меду з 1 га її посіву досягають 100 кг. Є добрим попередником для багатьох культур.
Сайт
Сайт
Знімок екрану
Знімок екрану
Календар
Admin
February 07 2013 20:33:07
<center>Завантажень</center>
Завантаження 782
Додатково
Версія: 1.01
Ліцензія: есть
© zagnitkovo

Завантаження:
Завантаження
(1015.55кБ)
Коментарі
Коментарі відсутні
Додати коментар
Щоб отримати можливість додавання коментарів, будь ласка, спочатку авторизуйтесь на сайті через власний обліковий запис.
Статистика Завантажень на сайті: 90
Кількість завантажень: 117267
Найбільш популярне: Підручник "Приватна Фізіологія польових культур" [ 8487 ]
Останнє додане: Приклад розрахунку тісноти кореляційної залежності між двома випадковими величинами [ 452 ]
Перекладач
Прогноз погоди

 http://otroke.ru/modules/instruction/page.php?id=941

Ми в соціальних мережах:
Лічильники:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru