Навігація
Зараз на сайті
Гостей: 2

Користувачів: 0

Всього користувачів: 30
Новий користувач: sanchopex
Останні статті
Высадка рассады томатов в открытый грунт
Оцінювання тісноти кореляційної залежності між ...
Процедура обчислень при перевірці статестичних ...
Вредители и болезни кукурузы.
Вредители и болезни ячменя и других колосовых з...
Останні завантаження
Приклад розрахунку т...
Куртенер Д. А. Усков...
Підказки на деякі за...
Презентация на тему ...
Підручник "Мікроклім...
Останнi огляди:
Очистка зерна
Высококачественная г...
Уголок от "Металлург...
Компания TPG - отдых...
Как выбрать одежду д...
Выращивание арбузов ...
Ленточная пила по де...
Наш сад
Структура статей
Усі статті » 7) Характеристика сільськогосподарських культур та технології їх вирощування.
Статті: 7) Характеристика сільськогосподарських культур та технології їх вирощування.
10) Баштанні культури.

Усі баштанні рослини походять з піщаних і кам’янистих пустель субтропічних областей земної кулі.


11) Багаторічні бобові трави.

Люцерна — одна з найдавніших кормових культур. Синя люцерна та її природні гібриди з жовтою у Європі з’явилися давно: спершу в античній Греції, куди вона була завезена з Мідії (Іран) персами під час воєн, які вони вели проти Греції (середина першого тисячоліття до н. е.).


12) Основи насіннєзнавства.

Насіння (насінний матеріал) — поняття широке. Це переважно різні плоди — зернівки, сім’янки, однонасінні плоди — боби, горішки, частини плодів, а також органи вегетативного розмноження — бульби, іноді дрібні плоди.


13) Дослідна справа.

У рослинництві використовують різні методи досліджень: польовий, лабораторний, лабораторно-польовий, вегетаційний.


5) Корнеплоди і бульбоплоди.

Цукрові буряки виведено з дикоростучих форм, взятих з побережжя Середземного моря. Цукристість їх становила всього 5 – 6%. Шляхом селекції вміст цукру збільшено до 19 – 21%.


6) Прядивні культури.

У світовому землеробстві вирощують такі прядивні культури, як бавовник, льон-довгунець, коноплі, кенаф, канатник, джут, рамі, новозеландський льон та ін. Найважливіші з них — бавовник, льон, джут та коноплі.


7) Однорічні бобові трави.

Віка яра (Vicia sativa L.) — найпоширеніша однорічна бобова трава. Вирощують її в лісостепових і поліських районах України, Білорусі і країнах Балтії.


Ефіроолійні культури

До ефіроолійних належить багато рослин, які вирощують для виробництва з них летких ароматичних речовин, що дістали назву ефірні олії.


Зернові бобові культури

До групи зернових бобових культур відносяться горох, сочевиця, квасоля, чина, соя, нут, кормові боби, люпин, маш, арахіс, вігна.


Зернові культури та їх характеристика

Зернові культури — пшениця, жито, ячмінь, овес, тритикале, просо, кукурудза, сорго і рис.


Озимі хліба

Пшениця — основна зернова культура хлібів першої групи. Це найцінніша і найбільш розповсюджена зернова продовольча культура.


Олійні культури

Соняшник, арахіс, кунжут


Прогноз фаз динамики популяций лугового мотылька и сроков борьбы с ним

Луговой мотылек один из самых опасных вредителей овощных, пропашных культур, многолетних трав и пастбищ. Его численность резко меняется как в отдельные годы, так и по отдельным поколениями.


Фенологічні прогнози: Методи прогнозу термінів настання початку достигання винограду

За основу методів прогнозів настання фаз розвитку винограду використано забезпеченість вегетаційного періоду винограду теплом. В цілому найчастіше складається прогноз термінів достигання винограду.


Ярі зернові і круп'яні культури

Яра пшениця, ярий ячмінь, овес, кукурудза, сорго, просо, гречка, рис

 

Перекладач
Ми в соціальних мережах:
Лічильники:
Яндекс.Метрика Рейтинг@Mail.ru